|
Talas Sebat Liseleri
|
|
| Bazarkul | Дата: Суббота, 04.10.2008, 12:47 | Сообщение # 16 |
 Рядовой
Статус: Offline
| zaten her lisenin bir sitesi var degilmi? ama bu site sebat icin oldugu icin her lise icin bir forum olabilir degilmi? yani her lise kendi formunda haberlesebilir Talas ayrilacak diye bir sey yok ama baskalarini ilgilendirmeyen konulari bu forumda konusabilirler, anlatabilirler degilmi? mesela Talaslilari ilgilendiren sylerin sana ne geregi olabilirki? ama ben her seyden haberim olsun istiyorsan bu foruma girip okuyabilrisin kimse seni bu foruma katilma demiyor kardesim. bilmemem anlatabildim mi acaba?
bye bye
|
| |
|
|
| ICEMAN | Дата: Суббота, 04.10.2008, 19:39 | Сообщение # 17 |
 Генерал-лейтенант
| Quote (Bazarkul) zaten her lisenin bir sitesi var degilmi? ama bu site sebat icin oldugu icin her lise icin bir forum olabilir degilmi? yani her lise kendi formunda haberlesebilir Talas ayrilacak diye bir sey yok ama baskalarini ilgilendirmeyen konulari bu forumda konusabilirler, anlatabilirler degilmi? mesela Talaslilari ilgilendiren sylerin sana ne geregi olabilirki? ama ben her seyden haberim olsun istiyorsan bu foruma girip okuyabilrisin kimse seni bu foruma katilma demiyor kardesim. bilmemem anlatabildim mi acaba? Bak Egem...oncelikle...konustuguna birazcik dikkat etmeni istiyom.....Ben senin kardesin degilim....Aslinda,benim de kardesim var...o da 1991...tamammi?Sen aslinda bana kardesmissin....Diyecegim sadece biraz konusmana dikkat et.....Uzerinde hakkim varsa helal ediyom...ama ssen da helal et...Sonucta mumin musluman degilmiyiz? Oynop suyloson da oylop suylo....
|
| |
|
|
| Bazarkul | Дата: Суббота, 04.10.2008, 20:50 | Сообщение # 18 |
 Рядовой
| nikin gibi iceman olmana gerek yok be kardesim. sen yoksa musluman degilmisin? her musulma biri birine kardes demiyomu? estegfurullah benim hakkim senin uzerinde yoktur, sagolasin kardesim hakkini helel ettigin icin, eger benim hakkim da olsa helal olsun bi de sana hatirlacaklarim var, sen orda yazilan verileri bakma sen kac yasindasin? bence sen 20 ile 25 arasi olmalisin sunu da untma benim gercek yasim ise en 23tur inetrentteki her veriye inanma olurmu kardesim neyse kolay gelsin AEO Добавлено (04.10.2008, 20:50) --------------------------------------------- biriki yanlisim olmus, kusura bakma inasan olduktan sonra yanlis yapar degilmi? onemli olan, onlardan ders alabilmek derdi eskiden abilerimiz hatirlacaklarim (hatirlatacaklarim) ise en 23tur (is en az 23tur) AEO
bye bye
Сообщение отредактировал Bazarkul - Суббота, 04.10.2008, 20:51 |
| |
|
|
| dinaraelif | Дата: Воскресенье, 05.10.2008, 16:34 | Сообщение # 19 |
|
Рядовой
| Privet,vsem TKL. Bugun Aycurege gittik,kizlar univerleri gezmisler cok memnunlar,bazilariniz kafasi karismis ne yazpacaklarini bilmiyorlar,ama herkes ama herkes Alatoo dusunuzyor,gelecek sene na6i alatoo zahvatyat,insallah.bizim 1 sene once yasadigimizin aynisini yasiyorlar,11 sinif javasina remen girmisler. onlara bol bol dua edin,cok ihtiyaclari var. sizi cok seviyorum.
SElamun aleykum
|
| |
|
|
| aydana | Дата: Воскресенье, 05.10.2008, 19:53 | Сообщение # 20 |
|
Рядовой
| vsem isik salam! dinara kandaysin? demek gezi böyle gecti eee! mmmm cok kötü! 4isto moy takoy drujeskiy sovet kırgızıstanda kalbagıla!4et ölkölördö egtim algila ve geri o güzel ve kaliteli bilgilerinizle kırgızistanga gelip 4alişkila! eer bunu biz yapmazsak başka kim yapacak?ve kırgızistanın haali nasıl olacak? bilmiyorum cok iyi düşünün kendinizi ve gelecekteki kardeslerinizi!!! çünkü geriye dönüş yok! uda4i vam kardeşler! allah her kopuda size yardimcı olsun! a.e.o sizi cok seviyorum
be your self but be your best self
|
| |
|
|
| Bazarkul | Дата: Понедельник, 06.10.2008, 13:07 | Сообщение # 21 |
 Рядовой
| Selam alekum Kyrgyzistan disinda yani yabanci ulkede okuyanlar yada yabanci ulkedeki okullardan haberi olanlardan yardim istiyorum bana USA yada bunun yabanci ulkelerde egtim almak icin bana yardimci olursaniz sevinirim yabanci ulkelerde okumak hayalim yabanci ulkelere gitmek icin neler lazim? hangi sinavlara katilmamiz gerekiyo? yardimlarinizi bekliyorum simdiden tesekkur ederim
bye bye
|
| |
|
|
| gulbaira | Дата: Понедельник, 06.10.2008, 19:26 | Сообщение # 22 |
|
Лейтенант
| sayin Bazarkul ve Iceman guzel yer bulmussunuz tartismak icin.neyse Bazarkul kusura bakmayin ben yardim edemem cunku ben TRdeyim.TRye gelmek cok kolay oldugunu biliyorsunuzdur.size illa USA mi gerekiyo?mesela TRdeki ingilizce egitim veren univerler olmaz mi???
|
| |
|
|
| Bazarkul | Дата: Понедельник, 06.10.2008, 20:25 | Сообщение # 23 |
 Рядовой
| Gulbayra verdigin bilgi icin tesekkurler USA okumak isteyen ben degilim, okumak isteyen benim bir arkadasim eger bu konuda bir bilgin varsa yardim et ne olur yada bana yardim edebilecek birilerini taniyrsan cevap bekelerim ben kendim okuma yasini gectigim icin USAde calismak istioyrum bu konuda da yardimci olabilecek birileri varsa ne olur yardim edin saygilarimla
bye bye
|
| |
|
|
| sebat | Дата: Вторник, 07.10.2008, 00:14 | Сообщение # 24 |
 Admin
| EEEeeeee TKL, siler emne ene tilinerdi unutup kaldynarby? Jallan ele turkcho. bash aylanyp ketti. Bazarkul, Eger AKW da ishtegin kelse Work & Travelden barsan bolot. Okuu jaktan men priglasheniye alyp bere alam
С точки зрения субъективного объективизма не каждый бонально эрудированный индивид вправе осуждать тенденции пародоксальных эмоций и влиять на критерии общества.
|
| |
|
|
| aydana | Дата: Вторник, 07.10.2008, 01:33 | Сообщение # 25 |
|
Рядовой
| bardiginarga isik salam! AKW'da okuw kirgiz öğrengilerine aybay ele kiyin hatta hiç gondermiyorlan cunku geri gelen olmuyor! bide vize verilmiyor kolay kolay!(anin ü4ün jakwi sv9z kerek) egerde uwun4alik akw'da okugusu gelotsa önce bawka ülkeye ge4sin (okumak icin)ana ordan amerikaya ge4iw yapabilir! no naskoka eto to4no i don't now,bırok uwuntip getkender bar! bence boyle daha kolay olacak! kolay gelsin!
|
| |
|
|
| Bazarkul | Дата: Вторник, 07.10.2008, 17:12 | Сообщение # 26 |
 Рядовой
| Salam alekum bizden viza berbese, anda priglasheniya algandan kiyin bashka ulkeden viza alsak bolobu? Work&Travelden kantip barsak bolot ushular jonundo kenen maalimati bolgondor biz menen bolushsonor abdan irazi bolmokmun chon irahmat teren urmattoo menen Bazarkul
bye bye
|
| |
|
|
| AycanJ | Дата: Вторник, 07.10.2008, 20:40 | Сообщение # 27 |
 Рядовой
| Canim Iklime hocam Asel Gulbayra Aydana v b nasilsiniz?
SLM
|
| |
|
|
| diana | Дата: Вторник, 07.10.2008, 20:55 | Сообщение # 28 |
 Рядовой
| Salam Dostor!!!! lovely tkl!!!!! vi super derzayte dalshe!!!! love u much/!!!!!! via forever!!! Добавлено (07.10.2008, 20:55) --------------------------------------------- Ablam benim IKLIME AKSOY!!!!!! SHupersin!!!!!
diana
|
| |
|
|
| sebat | Дата: Среда, 08.10.2008, 01:41 | Сообщение # 29 |
 Admin
| Bazarkul, Obsujday pro uchebu v drugoy teme.
С точки зрения субъективного объективизма не каждый бонально эрудированный индивид вправе осуждать тенденции пародоксальных эмоций и влиять на критерии общества.
|
| |
|
|
| aydana | Дата: Среда, 08.10.2008, 02:46 | Сообщение # 30 |
|
Рядовой
| uuuu diana aycan hoş geldiniz! gde vi bili vso eto vrem9 aaaaaa? kak tam u vas dela? kak u4oba? densooluktar? kizdar kanday? zavalila vas voprosami? budete tak dolgo propadat' ewo huje budet! poka na moi voprosi ne otvetite 9 na vawi ne otve4u(budto vi u men9 4to to sprawivali)  Добавлено (08.10.2008, 02:45) --------------------------------------------- vizayi bawka ulkede alamazsiniz cunku vizasiz cikamazsiniz! ama oda gideceginiz ulkeye bagli dir! amerikaya kesin gidemezsiniz! mojno ne 'legal' poletet no u4its9 ne vozmojno!  Добавлено (08.10.2008, 02:46) --------------------------------------------- DİANA ti razve kowek ne boyalas? 
|
| |
|
|