|
Для Вас!!!
| |
| zarina | Дата: Четверг, 10.04.2008, 17:48 | Сообщение # 16 |
|
Подполковник
Статус: Offline
| adik, tipa tak!prosto o4en' pesnya nravetsya!a gde on sam?????
|
| |
|
|
| adik | Дата: Суббота, 12.04.2008, 11:05 | Сообщение # 17 |
 Генерал-лейтенант
| zarina, sam uje svalil ot suda.ne znayu kogda zaydet.on v slavyane uchitsya.ego nomer dat?
beri ot jizni svoye.
|
| |
|
|
| Usen | Дата: Понедельник, 14.04.2008, 16:12 | Сообщение # 18 |
|
Генерал-майор
| adik, ты же его номера не знаешь! а я вот знаю!
|
| |
|
|
| zarina | Дата: Вторник, 15.04.2008, 17:16 | Сообщение # 19 |
|
Подполковник
| rahmat,nomer mne ne nujen,ya tak prosto sprosila!!!!!!!
|
| |
|
|
| Usen | Дата: Среда, 16.04.2008, 13:50 | Сообщение # 20 |
|
Генерал-майор
| zarina, хорошо, но если понадобиться, то дай знать
|
| |
|
|
| zarina | Дата: Среда, 16.04.2008, 17:12 | Сообщение # 21 |
|
Подполковник
| Usen, ok!!!
|
| |
|
|
| adik | Дата: Среда, 07.05.2008, 15:51 | Сообщение # 22 |
 Генерал-лейтенант
| Usen, zarina, oho vy zdes tak poobshalis. Usen, esli nado budet ya naydu nomer lubogo ktomne nujen.
beri ot jizni svoye.
|
| |
|
|
| zarina | Дата: Среда, 07.05.2008, 17:28 | Сообщение # 23 |
|
Подполковник
| adik, v smisle tak poobshalis'?
|
| |
|
|
| ICEMAN | Дата: Пятница, 09.05.2008, 17:20 | Сообщение # 24 |
 Генерал-лейтенант
| AAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!Ne nado,ya uje vernulsya... Teper' vsegda k vawim uslugam...Zarina,ne obrawayte vnimaniya...
Butun dunya icin bir adam olabilirsin,ama bazi insanar icin bir DUNYA'sin... Eat to live,but ..never live to eat Sev,sevil... Unutmayanlar unutulmazlar
|
| |
|
|
| ICEMAN | Дата: Пятница, 09.05.2008, 17:27 | Сообщение # 25 |
 Генерал-лейтенант
| Enrique Iglesias Don't You Forget About Me They say love is just a game They say time can heal the pain sometimes you win, sometimes you lose And I guess its just a fool I keep holding on to you I told you once you were the one you know that I die for you oh I will hurts to see you go oh this time you should know I won't try to stop you Don’t you forget about me baby Don’t you forget about me now Some day you'll turn around and ask me Why did I let you go So you try to freak a smile You don’t wanna break my heart I can see that you're afraid But baby it’s to late coz I’m already dying Don’t you forget about me baby Don’t you forget about me now Some day you'll turn around and ask me Why did I let you go
Butun dunya icin bir adam olabilirsin,ama bazi insanar icin bir DUNYA'sin... Eat to live,but ..never live to eat Sev,sevil... Unutmayanlar unutulmazlar
|
| |
|
|
| ICEMAN | Дата: Пятница, 09.05.2008, 18:41 | Сообщение # 26 |
 Генерал-лейтенант
| Kevser hanim,Sami Yusufun MOTHER sarkisi sizin istediginiz icin: Sami YUSUF -MOTHER Blessed is your face Blessed is your name My beloved Blessed is your smile Which makes my soul want to fly My beloved All the nights And all the times That you cared for me But I never realised it And now it’s too late Forgive me Now I’m alone filled with so much shame For all the years I caused you pain If only I could sleep in your arms again Mother I’m lost without you You were the sun that brightened my day Now who’s going to wipe my tears away If only I knew what I know today Mother I’m lost without you Ummahu, ummahu, ya ummi wa shawqahu ila luqyaki ya ummi Ummuka, ummuka, ummuka ummuka Qawlu rasulika Fi qalbi, fi hulumi Anti ma’i ya ummi Mother... Mother... O my mother How I long to see O mother “Your mother, Your mother, Your mother” Is the saying of your Prophet In my heart, in my dreams You are always with me mother Ruhti wa taraktini Ya nura ‘aynayya Ya unsa layli Ruhti wa taraktini Man siwaki yahdhununi Man siwaki yasturuni Man siwaki yahrusuni ‘Afwaki ummi Samihini... You went and left me O light of my eyes O comfort of my nights You went and left me Who, other than you, will embrace me? Who, other than you, will cover me? Who, other than you, will guard over me? Your pardon mother, forgive me
|
| |
|
|
| ICEMAN | Дата: Пятница, 09.05.2008, 18:44 | Сообщение # 27 |
 Генерал-лейтенант
| Kevser hanim,Sami Yusufun MOTHER sarkisinin Turkce versiyonu sizin istediginiz icin: Sami YUSUF - ANNE Ben derdimi kime söyleyeyim Sensiz ana Senin kadrini hic bilemedim ben Aziz ana Resul buyurdu; Cennet analarin ayaklari altinda Senin hayalin aklimda, ruhumda, ruyalarimda Sen gittiginde canim gitti, Ayrilik bir yaman dertti, Dunya bana cefa etti, Benim aziz anam Aglarim ben bulut gibi, Dilimdesin sarki gibi, Gunahlarim derin derin Hakkini helal et ana To whom will I tell my sorrow in your absence, mother? I didn’t know your real value, my beloved mother The Messenger (pbuh) said “Paradise is under the mothers’ feet” Your image is in my heart, my soul, and my dreams When you left, my soul left Our separation was painful The world gave me pain and sorrow my beloved mother I cry like a cloud You are like a song on my tongue I’ve wronged you countless times Forgive me mother
|
| |
|
|
| adik | Дата: Суббота, 10.05.2008, 11:10 | Сообщение # 28 |
 Генерал-лейтенант
| ICEMAN, icemen i think zdes ne mesto dlya text pesen.
beri ot jizni svoye.
|
| |
|
|
| BANKS | Дата: Суббота, 10.05.2008, 14:19 | Сообщение # 29 |
|
Рядовой
| echteke emes bashka irlardi da jazsan.
UNUTULAN UNUTANI UNUTMAZ.
|
| |
|
|
| ICEMAN | Дата: Воскресенье, 11.05.2008, 14:40 | Сообщение # 30 |
 Генерал-лейтенант
| Quote (adik) ICEMAN, icemen i think zdes ne mesto dlya text pesen. Adik,bratan...Zaten benim burdaki fludum text yazmak ki...Ben zaten anlatmistim...Istediginiz sarkinin textini bulurum diye....Eger MP3 yukleyecek olursam...sitemizin hafizasi kaldiramaz bunu....
|
| |
|
|
|
|